top of page
Schoonmaken kantoor Almere

Schoonmaakbedrijf Almere voor kantoor

Schoonmaak kantoor Almere

Mogen wij u helpen met een schoon kantoor voor een prettige werksfeer voor uw collega’s en om een goede indruk te maken op uw klanten? Wij helpen u graag met de schoonmaak, het vloeronderhoud en de glasbewassing van uw kantoor in Almere.

 

Wij maken kantoren schoon in Almere op een efficiënte en vooral schone manier! Hieronder vindt u een aantal werkzaamheden die wij graag voor u uitvoeren: 

 

  • Het reinigen van vloeren met professionele machines die weinig geluid produceren;

  • Schoonmaken van bureaus, stoelen en vensterbanken;

  • Grondige reiniging van het sanitair;

  • Schoonmaken van elektrische apparaten;

  • Schoonmaken van de eetzaal/kantine;

 
Schoonmaak van kantoor die verder gaat! Reguliere schoonmaak, vloeronderhoud en ramen reinigen.

 

Schoonmaken is veel meer dan even stofzuigen en dweilen. Met onze professionele machines kunnen wij echt het verschil maken! Wij willen waarde bieden! En dat doen wij door goed schoon te maken tegen flexibele condities.

 

Kantoorpand schoonmaken Almere.

 

Omdat wij kleinschalig zijn ingericht kunnen wij ons goed aanpassen aan uw wensen. Wij kunnen de kantoren tijdens kantooruren schoonmaken maar ook in de avond. Om flexibel te zijn bieden wij onze diensten aan voor een schoonmaakcontract van maximaal 1 maand.

 

Een kantooromgeving moet op-en-top schoon zijn en blijven. Dit houdt niet alleen in dat het kantoor schoon en netjes is, maar ook dat dit wordt onderhouden op reguliere basis. Daar zetten wij ons dan ook altijd voor in.​

De schoonmaak van kantoor op flexibele tijden.

Op een kantoor wordt gewerkt! Daar proberen wij als schoonmaakbedrijf uit Almere zo goed mogelijk op in te spelen. Als wij de schoonmaak overdag verzorgen dat zorgen wij voor machines die zo weinig mogelijk geluid maken. Ook proberen wij op tijden aanwezig te zijn dat onze klant er het minste hinder van ondervindt. Wij maken ook kantoren schoon buiten kantoortijden. Dus in de vroege ochtend, avond of het weekend. Bij schoonmaakbedrijf Almere wordt er altijd met een vast team gewerkt. Dit zorgt voor vertrouwen en het beste schoonmaakresultaat.

 

 

Mogen wij een offerte voor u opstellen voor de schoonmaak van uw kantoor in Almere?

Wij komen graag met u in contact! Wij zorgen dat u binnen 24 uur een offerte op maat ontvangt.

Schoonmaak van kantoor in Almere
bottom of page