Zoeken
  • Mike

Avond schoonmaak van kantoren in Almere

Wij geloven heel erg in de kracht van het onzichtbaar zijn. Een goed schoonmaakbedrijf zorgt ervoor dat haar klant niet weet dat het schoonmaakbedrijf is geweest. Het moet vanzelfsprekend zijn dat het altijd netjes schoon is! Pas als het schoonmaakbedrijf een keer niet is geweest, zou het moeten opvallen. Een goed schoonmaakbedrijf maakt een kantoor in Almere perfect schoon in de avond!


Waarom een schoonmaakbedrijf uit Almere voor de schoonmaak van kantoren in de avond?


De schoonmaak in de avond laten uitvoeren biedt meerdere voordelen. Voor het schoonmaakbedrijf is het prettig dat zij snel en efficiënt kunnen werken. Het helpt daarbij dat er geen mensen meer aan het werk zijn waar rekening mee gehouden hoeft te worden. Dit is ook meteen een voordeel voor de klant.


Waar moet je als klant op letten bij een schoonmaakbedrijf voor in de avond?


· Zorg dat je goede afspraken maakt over de tijden dat het schoonmaakbedrijf komt werken

· Maak contractuele afspraken over de sleutel/alarm overdracht

· Maak contractuele afspraken over privacy en gedragsregels

· Zorg dat het schoonmaakbedrijf verzekerd is voor bedrijfsrisico’s. (bijvoorbeeld als de kraan open blijft staan)

· Zorg dat het schoonmaakbedrijf ALTIJD met vast (eigen) personeel werkt.


Kantoren in Almere schoonmaken in de avond?


Wij geloven dat de schoonmaak van kantoorpanden het beste in de avond kan plaatsvinden. Het is wel belangrijk om goede spelregels en contractuele afspraken te maken. Hierdoor weet je als klant dat het pand op de juiste manier, op de afgesproken tijden, door de juiste mensen met de juiste verzekeringen wordt schoongemaakt!


Mogen wij u helpen met het schoonmaken van uw kantoor in Almere? Wij zorgen voor een dienstverlening op maat en kunnen u adviseren over de afspraken die wij met elkaar kunnen maken over de schoonmaak!


Bel of mail ons en wij nemen binnen 24 uur contact met u op en zorgen voor een concurrerende offerte met een uitmuntende dienstverlening!


Telefoonnummer: 0634980564

E-mailadres: info@olympusschoonmaak.nl


Lees meer over schoonmaakbedrijf Almere: www.olympusschoonmaak.nl
18 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven