top of page
Zoeken

Reiniging van bureaustoelen in heel Nederland

Bijgewerkt op: 24 feb.

Voor het werkplezier is het belangrijk dat medewerkers kunnen werken in een veilige en schone werkomgeving. Olympus Schoonmaakbedrijf B.V. begrijpt het belang van een schone werkplek en biedt gespecialiseerde diensten aan om ervoor te zorgen dat uw bureaustoelen schoon en veilig zijn.


Werkplan voor het reinigen van bureaustoelen:


  • Stofvrij maken van de bureaustoel

  • Insprayen van de bureaustoel met een reinigingsmiddel

  • Behandeling van eventuele hardnekkige vlekken met een borstel

  • Insprayen van de stoel met water en reinigingsmiddel

  • Verwijderen van vuil water uit de bureaustoel

Hoe lang duurt het reinigen van een bureaustoel?


Na de reiniging moeten de bureaustoelen enkele uren drogen. Olympus Schoonmaakbedrijf B.V. zorgt ervoor dat de reiniging vaak in het weekend en in de avond plaatsvindt, zodat de bureaustoelen tijdens werktijden van klanten gebruikt kunnen worden.


Kosten voor het reinigen van bureaustoelen


De kosten voor het reinigen van bureaustoelen zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals het aantal stoelen dat gereinigd moet worden. Bij het reinigen van veel stoelen in één keer kunnen de kosten lager uitvallen dan wanneer het om een klein aantal stoelen gaat. De gemiddelde kosten voor het reinigen van een bureaustoel bij Olympus Schoonmaakbedrijf B.V. zijn ongeveer 20 euro per stoel.


Reinigingsplan op maat


Bij Olympus Schoonmaakbedrijf B.V. begrijpen we dat elke klant unieke behoeften heeft. Daarom bieden wij reinigingsplannen op maat aan die zijn afgestemd op uw specifieke vereisten. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en om een reinigingsplan op maat te bespreken.


Olympus Schoonmaakbedrijf B.V. - uw partner in de reiniging van bureaustoelen in heel Nederland


Wij zijn trots op onze uitgebreide ervaring en expertise op het gebied van het reinigen van bureaustoelen. Ons toegewijde team staat klaar om u te helpen uw werkplek schoon en veilig te houden. Neem contact met ons op via info@olympusschoonmaak.nl of bel ons op 0634980564 om uw bureaustoelen te laten reinigen.128 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page