Zoeken
  • Mike

Schoonmaak kinderdagverblijf Amsterdam

Voor een groot kinderdagverblijf die gevestigd is in Amsterdam en Almere mogen wij dagenlijks het kinderdagverblijf schoonmaken! Het schoonmaken van een kinderdagverblijf is een specialistische schoonmaakopdracht. Met onze schoonmaakmiddelen hebben wij de juiste combinatie gevonden tussen milieuvriendelijke- en ontsmettende producten.


Bij de schoonmaak van een kinderdagverblijf in Amsterdam bieden wij naast de schoonmaak extra services op maat aan:


· Periodiek ontsmetten van speelgoed

· Het regelmatig reinigen van de binnen ramen

· Reinigen van tapijten

· Extra reinigen van voorwerpen die veel worden aangeraakt, denk bijvoorbeeld aan deurklinken


Een kinderdagverblijf kan een broeinest van bacteriën zijn. Daarom is het extra belangrijk om de schoonmaak te verzorgen volgens een goed schoonmaakplan. Het RIVM stelt terecht hoge eisen aan de schoonmaak van een kinderdagverblijf! Wij helpen graag om de schoonmaak uit te voeren en de kwaliteit te waarborgen.


De Schoonmaak van een kinderdagverblijf vraagt om flexibiliteit. Een kinderdagverblijf is lang open, met onze dienstverlening zorgen wij dat wij de schoonmaak buiten de openingstijden uitvoeren. Zodat het personeel, de kinderen en de ouders geen hinder ondervinden van de schoonmaak.


Het tarief dat wij rekenen voor de schoonmaak van een kinderopvang is 27,50 per uur exclusief BTW. Wij verzorgen de volledige schoonmaak en overige facilitaire taken. Daarnaast zorgen wij dat de schoonmaak altijd wordt uitgevoerd!


Met onze ruime ervaring met het schoonmaken van een kinderdagverblijf helpen wij u graag met de schoonmaak.


Wij komen graag met u in contact.


Team Olympus Schoonmaak Amsterdam Tel: 0634980564 E-mail: info@olympusschoonmaak.nl


Lees meer over schoonmaakbedrijf AmsterdamSchoonmaak kinderdagverblijf Amsterdam

38 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven