top of page
Zoeken
  • Mike

Schoonmaakbedrijf voor kinderopvang: Specialisten in het schoonmaken van kinderdagverblijven

Bijgewerkt op: 1 mrt.

Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor uw kinderdagverblijf?


Olympus Schoonmaak is gespecialiseerd in het schoonmaken van kinderopvanglocaties door heel Nederland. Wij begrijpen als geen ander dat de schoonmaak van een kinderopvanglocatie meer vereist dan alleen standaard schoonmaakwerkzaamheden. Daarom bieden wij naast de reguliere schoonmaak ook extra services op maat aan, zoals het ontsmetten van speelgoed, het reinigen van tapijten en extra reiniging van veel aangeraakte oppervlakken zoals deurklinken.


Milieuvriendelijke- en ontsmettende producten


Een kinderopvang kan een broeinest van bacteriën zijn. Daarom is het belangrijk om de schoonmaak uit te voeren volgens een goed schoonmaakplan. Het RIVM stelt terecht hoge eisen aan de schoonmaak van een kinderopvang. Bij Olympus Schoonmaak gebruiken we daarom de juiste combinatie van milieuvriendelijke- en ontsmettende schoonmaakmiddelen om een schone en veilige omgeving voor kinderen en begeleiders te creëren.


Flexibele tijden voor schoonmaak


Wij begrijpen dat een kinderopvang vaak lang open is. Daarom bieden wij de schoonmaak buiten de openingstijden aan, zodat het personeel, de kinderen en de ouders geen hinder ondervinden van de schoonmaak.


Tarief schoonmaak kinderopvang


Wij rekenen voor de schoonmaak van een kinderopvang €28,50 per uur exclusief BTW. Dit tarief is inclusief de volledige schoonmaak en overige facilitaire taken. Wij zorgen er altijd voor dat de schoonmaak volledig wordt uitgevoerd.


Neem contact op


Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op. Onze ervaren specialisten helpen u graag bij het creëren van een schone en veilige omgeving voor kinderen en begeleiders.


Team Olympus Schoonmaak B.V.


Tel: 0634980564


E-mail: info@olympusschoonmaak.nl


Schoonmaak kinderopvang

72 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page