Schoonmaak school Amsterdam en Almere

Schoonmaak van scholen in Amsterdam en Almere

Schoonmaak van scholen in Amsterdam en Almere

Bij het schoonmaken van een school komen veel facetten van de schoonmaak aan bod. Van vloeronderhoud tot glasbewassing en van het lege van vuilnisbakken tot aan het ontsmetten van handvaten. Het schoonmaken van een school is maatwerk!

De schoonmaak van scholen in Amsterdam en Almere

De reguliere schoonmaak van een school wordt na schooltijd uitgevoerd. Op basis van een duidelijk schoonmaakplan worden de werkzaamheden uitgevoerd door vaste schoonmaakmedewerkers. Een schoolgebouw wordt intensief gebruikt. Dus bij de reguliere  schoonmaak ligt de focus op hygiënisch schoon! Het ontsmetten van voorwerpen die veel worden gebruikt speelt hierbij een belangrijke rol.

Lees meer: Olympus Schoonmaak, voor de schoonmaak van scholen in Amsterdam en Almere

Het reinigen van een vloer van schoolgebouw.

De meeste scholen hebben een vloer van linoleum. Voor het reinigen van de linoleum vloer wordt er een neutraal schoonmaakmiddel gebruikt. Een verkeerd schoonmaakmiddel op een linoleumvloer kan de lijnolie uit de vloer verwijderen waardoor de vloer zwakker wordt.

 

Na het reinigen, zullen wij de linoleumvloer polymeren. Dit is een nieuwe beschermlaag aanbrengen. Het voordeel van  polymeren is dat de linoleumvloer minder snel zal slijten.

Mogen wij u meer vertellen de schoonmaakdienst die wij kunnen leveren voor uw school?

Wij komen graag met u in contact voor een vrijblijvend gesprek of een offerte op maat.

 

Email: info@olympusschoonmaak.nl

Lees meer over Olympus Schoonmaakbedrijf: Olympus Schoonmaak, specialist in de schoonmaak van scholen!

 

Schoonmaak school Amsterdam
Schoonmaak school Almere