top of page
schoonmaakbedrijf voor kinderdagverblijf

Schoonmaak van kinderdagverblijf

Schoonmaakbedrijf voor kinderdagverblijf

Wij zijn verantwoordelijk voor de avondschoonmaak van een kinderdagverblijf van één van onze klanten. De schoonmaak van een kinderdagverblijf vraagt om maatwerk en is uitgebreider dan reguliere schoonmaak. Een voorbeeld hiervan is het legen van de luieremmers en het desinfecteren van speelgoed. Het schoonmaken van een kinderdagverblijf moet altijd uitgebreid en compleet zijn!

 

Kinderdagverblijf schoonmaken volgens RIVM richtlijnen

 

Om de hygiëne te kunnen waarborgen maken wij schoon volgens de RIVM richtlijnen die ook gelden voor het personeel. Het doel van de RIVM richtlijnen voor kinderopvang is dat al het personeel hygiënisch en verantwoord werkzaamheden kan uitvoeren. Het is daarom belangrijk dat de schoonmaak ook op basis van deze richtlijnen wordt uitgevoerd.

 

Schoonmaakplan voor kinderdagverblijf

 

Om te zorgen dat de panden schoon zijn en blijven maken wij vooraf een schoonmaakplan. Uiteraard maken onze collega’s ook altijd schoon op basis van eigen inzicht. Dus mochten er schoonmaakwerkzaamheden uitgevoerd moeten worden die niet op het schoonmaakplan staan, dan worden deze schoonmaakwerkzaamheden verricht.

 

Hieronder een greep uit de schoonmaakwerkzaamheden die wij uitvoeren:

 

  • Afstoffen

  • Afnemen losse onderdelen

  • Stofzuigen

  • Dweilen

  • Desinfecteren en schoonmaken sanitaire

  • Dieptereiniging

  • Afvalverwerking

  • Reinigen van vloeren en vloerbekleding

 

Olympus Schoonmaak B.V. maakt kinderdagverblijven schoon door heel Nederland!

Olympus Schoonmaak B.V. voor de schoonmaak van kinderdagverblijven in heel Nederland​

De afgelopen jaren hebben wij ruimte ervaring opgedaan met de schoonmaak van kinderdagverblijven. De schoonmaak van een kinderdagverblijf moet aan strikte regels voldoen! Op basis van een duidelijk schoonmaakplan die voldoet aan de eisen zetten wij ons vaste (ervaren) personeel in om de schoonmaak te verzorgen.

 

Wilt u meer weten over onze ervaringen en welke schoonmaakdiensten wij kunnen voor uw kinderdagverblijf?? Wij komen graag met u in contact!

Kinderdagverblijf schoonmaken
Schoonmaak van kinderdagverblijf
bottom of page