top of page
Schoonmaakbedrijf voor kinderopvang

Schoonmaak voor kinderdagverblijf

Schoonmaakbedrijf voor kinderdagverblijf nodig?

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en professioneel schoonmaakbedrijf voor uw kinderdagverblijf? Olympus Schoonmaak B.V. is uw partner in het schoonmaken en onderhouden van kinderdagverblijven in heel Nederland.

Bij Olympus Schoonmaak B.V. begrijpen we dat de schoonmaak van een kinderdagverblijf maatwerk vereist en meer aandacht nodig heeft dan de reguliere schoonmaak. Wij zorgen voor een uitgebreide en complete schoonmaak, van het legen van luieremmers tot het desinfecteren van speelgoed, om zo een veilige en hygiënische omgeving voor de kinderen te waarborgen.

Kwaliteit en hygiëne volgens RIVM richtlijnen

We hechten veel waarde aan kwaliteit en hygiëne, daarom hanteren wij de RIVM richtlijnen voor kinderopvang bij al onze schoonmaakwerkzaamheden. Deze richtlijnen zorgen ervoor dat onze medewerkers op een hygiënische en verantwoorde manier hun werk kunnen uitvoeren en de gezondheid van de kinderen en het personeel wordt gewaarborgd.

Gepersonaliseerd schoonmaakplan voor uw kinderdagverblijf

Om ervoor te zorgen dat uw kinderdagverblijf altijd schoon en fris is, stellen wij samen met u een persoonlijk schoonmaakplan op. Dit plan bevat alle noodzakelijke schoonmaakwerkzaamheden die specifiek voor uw situatie van toepassing zijn. Onze ervaren medewerkers voeren deze taken uit en hebben ook oog voor detail, zodat eventuele extra schoonmaakwerkzaamheden niet over het hoofd worden gezien.

Onze schoonmaakdiensten voor kinderdagverblijven omvatten onder andere:

  • Afstoffen en afnemen van losse onderdelen

  • Stofzuigen en dweilen van vloeren

  • Desinfecteren en schoonmaken van sanitair

  • Dieptereiniging van verschillende ruimtes

  • Afvalverwerking en -management

  • Reinigen van vloeren en vloerbekleding

Uw partner in kinderdagverblijf schoonmaak

Met jarenlange ervaring in de schoonmaakbranche en specifieke expertise in het reinigen van kinderdagverblijven, is Olympus Schoonmaak B.V. de ideale partner voor uw kinderdagverblijf. Wij zetten ons ervaren personeel in om de schoonmaak te verzorgen, zodat u zich kunt concentreren op het bieden van de beste zorg en begeleiding aan de kinderen.

Wilt u meer weten over onze diensten en hoe wij uw kinderdagverblijf kunnen ondersteunen met professionele schoonmaakdiensten? Neem dan contact met ons op! Wij bespreken graag de mogelijkheden en stellen een schoonmaakplan op maat voor u samen.

 

Bezoek onze website voor meer informatie over onze landelijke dekking en lees onze blogpost over onze expertise in de schoonmaak van kinderopvangcentra.

Kinderdagverblijf schoonmaken
Schoonmaak van kinderdagverblijf
bottom of page