top of page
Toilet reinigen op evenementen, bedrijfsfeestjes en festivals!

Schoonmaakbedrijf voor het reinigen van toiletten bij evenementen, bedrijfsfeestjes en festivals!

Schoonmaakbedrijf voor het reinigen van toiletten bij evenementen, bedrijfsfeestjes en festivals!

Onze partner uit de evenementenbranche zei treffend: 'als je een evenement top organiseert, maar de koffie is niet lekker en de toiletten zijn niet schoon, is het evenement niet geslaagd!'

 

Mede hierdoor zijn wij gestart met het reinigen van toiletten bij evenementen, bedrijfsfeestjes en festivals! Het reinigen van toiletten is specialistisch schoonmaakwerk en moet goed en hygiënisch gebeuren. Wij reinigen toiletten met stoommachines! Hierdoor weten wij zeker dat wij het grootste gedeelte van de bacteriën (volgens onderzoek 95 procent ) worden verwijderd.

 

Toiletten reinigen op evenementen, bedrijfsfeestjes of festival

Een toiletservice op een evenementen, bedrijfsfeestjes of festival is meer dan alleen het reinigen van de toiletten! Door onze ervaring weten wij dat de sfeer ontzettend belangrijk is. Wij hechten minstens zoveel waarde aan een positieve en gezellige sfeer als aan het reinigen van de toiletten. Het is belangrijk dat de regels rondom de toiletten goed en duidelijk zijn voor bezoekers. Een schoon toilet zorgt voor een positieve beleving van de bezoekers!

 

Ben u benieuwd naar onze dienstverlening en hoe wij u kunnen helpen met het schoonmaken van de toiletten op een evenement, bedrijfsfeest of festival? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.

 

Olympus Schoonmaak reinigt toiletten voor evenementen, bedrijfsfeestjes en festivals in heel Nederland!

Link: Neem contact met ons op voor de schoonmaak van toiletten op uw evenement, bedrijfsfeest of festival!

Lees meer over Olympus Schoonmaak: Olympus Schoonmaakbedrijf

bottom of page