top of page
Tapijt reinigen van kantoorpand

Tapijt reinigen van bedrijfspand

Tapijt reinigen voor bedrijfspanden en kantoren

Tapijt reinigen voor bedrijven

Wij zijn Olympus Schoonmaak B.V. Wij helpen graag met het reinigen van tapijten van bedrijven en kantoren in Nederland. Met onze professionele schoonmaakmachines kunnen wij alle tapijten schoon krijgen. Van het tapijt in de hal tot aan een groot tapijt in een kantoorpand.
 

Een tapijt laten reinigen door Olympus Schoonmaak B.V.?

  • Onze tapijtreinigers zijn geschikt voor elke oppervlakte

  • Flexibele tijden, wij werken ook na kantoortijden en in het weekend

  • Wij bieden een kwaliteitsgarantie. Wij sturen alleen een factuur als u tevreden ben over het resultaat

  • U ontvangt na een korte intake binnen 24 uur een prijsindicatie of een offerte op maat

Methode om tapijten te reinigen?

Wij reinigen tapijten op basis van de extractie methode. Deze natte methode is zeer effectief en diep reinigend. Bij deze methode wordt het tapijt eerst gestofzuigd. Vervolgens wordt het reinigingsmiddel over het tapijt verneveld. Daarna wordt het reinigingsmiddel met druk in het tapijt gespoten en het losgeweekte vuil wordt meteen weer opgezogen. Met deze methode wordt het tapijt intensief gereinigd.

Het voordeel van tapijt reiniging?

Bij het reinigen van het tapijt verwijderen we niet alleen de vlekken en geurtjes maar ook het stof en de bacteriën die in het tapijt genesteld zitten. Het tapijt wordt voorzien van een beschermlaag. De beschermlaag zorgt ervoor dat het tapijt langer meegaat!

Wij bieden onze reinigingsdiensten aan op een dag en tijdstip dat het beste uitkomt voor onze klant. Hierdoor reinigen wij ook regelmatig tapijten buiten kantooruren of in het weekend.

Een tapijt laten reinigen door Olympus Schoonmaak B.V?

​Als wij een tapijt mogen reinigen, dan ontvangen wij graag een inschatting van de oppervlakte van het tapijt. Daarnaast horen wij graag of er hardnekkige vlekken in het tapijt zitten. Om zeker te zijn dat wij het tapijt goed schoon krijgen, sturen wij vooraf een e-mail met een paar vragen over het tapijt en vragen wij u om een paar foto's te sturen. Vervolgens kunt u binnen 24 uur een offerte op maat van ons verwachten. Gaat het om een grote oppervlakte? Dan komen wij graag langs voor een korte schouwing

Klanttevredenheidsgarantie voor de reiniging van het tapijt

Voor het reinigen van een tapijt bieden wij een klanttevredenheidsgarantie. Wij brengen de kosten voor onze diensten alleen in rekening als u helemaal tevreden bent met het resultaat!

Mogen wij u meer vertellen over onze schoonmaakdiensten?

Wij komen graag met u in contact voor een vrijblijvend gesprek of een offerte op maat.

E-mail: info@olympusschoonmaak.nl 

Lees meer over onze schoonmaakdiensten? Informatie over Olympus Schoonmaak B.V.

Reinigen tapijten Almere

Tapijt op kantoor laten reinigen?

Afhankelijk van de oppervlakte en de vlekken kunnen wij verschillende tapijtreinigers en reinigingsmethodes inzetten om het tapijt op uw kantoor te reinigen. Op basis van een korte (telefonische) intake kunnen wij een prijsindicaties afgeven of een offerte op maat maken. Wij passen onze dienstverlening volledig aan. In overleg kunnen wij de werkzaamheden in het weekend of voor of na kantoortijden uitvoeren.

bottom of page