Vloeronderhoud Almere

Specialist in vloeronderhoud

 

Vloeronderhoud in Almere

Olympus Schoonmaak, voor de schoonmaak van vloeren in Almere

Wij zijn specialist in het schoonmaken en onderhouden van vloeren voor zakelijke- en particuliere klanten. Wilt u eenmalig, of periodiek een vloer laten schoonmaken? Wij helpen graag!

Een Professionele reiniging van een vloer!

Wij hebben ervaring met alle type vloeren. Dus of het nu gaat om tapijt, beton, hout of linoleum/marmoleum, wij bieden een oplossing op maat. Omdat de vloer helemaal leeg moet zijn tijdens het schoonmaken, bieden wij onze diensten ook aan voor in de avond, of het weekend.

Olympus Schoonmaak maakt alle type vloeren schoon in Almere

Wij maken onderscheid in het regelmatig schoonmaken van vloeren en het periodiek onderhouden van vloeren.

Voor de reguliere schoonmaak en het onderhouden van vloeren maken wij gebruik van schoonmaakmachines en de juiste schoonmaakproducten. Het schoonmaken van een vloer wordt altijd gecoördineerd door een vloerspecialist. Onze vloerspecialisten zijn in het bezit van een vakopleiding en hebben de juiste kennis. Het schoonmaken van een vloer is vakwerk!

 

Bij het onderhouden van een vloer ligt de focus op het herstellen van beschadiginen in en op de vloer. Hierbij wordt ook een beschermlaag over de vloer gelegd zodat de vloer een langere periode beschermd is en mooi blijft.

Verschillende vloeren en soorten onderhoud.

Een vloer kan met verschillende producten bewerkt zijn. Elk product vraagt om een andere aanpak. Of een vloer nu bewerkt is met olie, lak of hardwaxolie, onze specialisten hebben de juiste kennis en machines om de vloer te onderhouden.

De schoonmaak van magazijnvloeren.

Voor meerdere klanten in Almere mogen wij de magazijnvloer schoonmaken. Het schoonmaken van een magazijnvloer is er voornamelijk op gericht om de vloer stof- en vetvrij te maken. De vlekken worden behandeld met een ontvetter. De magazijnvloer wordt behandeld met een zuig-schobmachine. De gemiddelde kosten voor de schoonmaak van een magazijnvloer is 1,70 euro per vierkante meter.

Mogen wij u meer vertellen over onze schoonmaakdiensten?

Wij komen graag met u in contact voor een vrijblijvend gesprek of een offerte op maat.

E-mail: info@olympusschoonmaak.nl | bel of WhatsApp: 0634980564 |

Lees meer over schoonmaakbedrijf Almere: Schoonmaakbedrijf Almere