top of page
Schoonmaakbedrijf Lelystad voor kantoor

Kantoor schoonmaak Lelystad

Voor een heerlijk schoon kantoor in de omgeving Lelystad!

Schoonmaakbedrijf Lelystad: Excellente Schoonmaak met een goede Service

Uw Voorkeurspartner voor Kantoorpand Schoonmaak in Lelystad - Olympus Schoonmaak B.V.

Bij Olympus Schoonmaak B.V. in Lelystad, begrijpen we het belang van een schone, hygiënische werkomgeving voor het succes van uw bedrijf. Onze dienstverlening onderscheidt zich door elke zakelijke klant met unieke, op maat gemaakte schoonmaakoplossingen te benaderen.

Gespecialiseerde Schoonmaakdiensten voor Kantoren in Lelystad

Exclusieve Pakketten voor Bedrijven:

  • Excellence Pakket: Voor slechts €30,- per uur, ontvangt u een grondige en regelmatige schoonmaakservice, perfect voor bedrijven die consistentie en hoge kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan.

  • Volledige Ontzorging: Voor €32,50 per uur, krijgt u een all-inclusive service, inclusief alle schoonmaakbenodigdheden en intensieve begeleiding, ideaal voor ondernemingen die net dat beetje extra willen voor hun kantoorhygiëne.

Waarom Kiezen voor Olympus Schoonmaak in Lelystad?

  • Professioneel en Gekwalificeerd Team: Ons team van schoonmaakexperts is uitgebreid getraind en gekwalificeerd, gereed om elke schoonmaakuitdaging aan te gaan.

  • Op Maat Gemaakte Flexibiliteit: Wij passen onze schoonmaakschema's aan de unieke behoeften van uw kantoor in Lelystad aan, voor optimale efficiëntie.

  • Gegarandeerde Topkwaliteit: Wij waarborgen de kwaliteit van onze schoonmaakdiensten met regelmatige evaluaties en directe feedbackmogelijkheden.

  • Efficiënte Communicatie: Met ons toegankelijke klantenserviceteam staat u direct in verbinding voor snelle en heldere communicatie.

Onze Drijfveren: Kwaliteit & Flexibiliteit

Opgericht door de jeugdvrienden Mike en Weshall, draagt Olympus Schoonmaak de missie uit dat "schoonmaakdiensten van topkwaliteit én flexibel moeten zijn". Dit principe vormt de basis van onze activiteiten in Lelystad, waar we ons dagelijks inzetten om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.

Laten We Samenwerken

Voor een vrijblijvende offerte aangepast aan de schoonmaakbehoeften van uw kantoor in Lelystad, nodigen we u uit contact op te nemen. Samen transformeren we uw werkruimte naar een schitterend en stimulerend kantoor.

📞 Bel Ons: 0634980564

✉️ Email: info@olympusschoonmaak.nl

Samen Bouwen Aan Een Schonere Toekomst in Lelystad

Kies voor Olympus Schoonmaak B.V. als uw schoonmaakpartner in Lelystad, en investeer in een waardevollere, gezondere en productievere werkomgeving voor uw onderneming.

Schoonmaak in Lelystad
Schoonmaakbedrijf uit Lelystad
bottom of page