top of page
Schoonmaakbedrijf Lelystad

Schoonmaakbedrijf Lelystad

Schoonmaakbedrijf Lelystad: Excellente Schoonmaak met een goede Service

Uw  Schoonmaakpartner in Lelystad

Welkom bij Olympus Schoonmaak B.V. in Lelystad, uw betrouwbare keuze voor superieure schoonmaakdiensten. Wij staan voor een schone, hygiënische en aantrekkelijke werkomgeving, essentieel voor elk succesvol bedrijf. Onze aanpak is uniek omdat we elke zakelijke klant als uniek beschouwen, wat zich vertaalt in onze flexibele en op maat gemaakte schoonmaakoplossingen.

Gespecialiseerde Schoonmaakpakketten voor Elk Bedrijf in Lelystad

Wij bieden een scala aan schoonmaakpakketten aan, speciaal ontworpen om aan de uiteenlopende eisen van bedrijven in Lelystad te voldoen:

  • Excellence Pakket: Voor €30,- per uur, biedt dit pakket een uitgebreide en regelmatige schoonmaakservice, ideaal voor bedrijven die consistentie en kwaliteit waarderen.

  • Volledige Ontzorging: Voor €32,50 per uur, biedt dit pakket een totaaloplossing, inclusief schoonmaakproducten en intensieve begeleiding, voor diegenen die een stap verder willen gaan in hun bedrijfshygiëne.

Waarom Kiezen voor Olympus Schoonmaak in Lelystad?

  • Ervaren en Gekwalificeerd Personeel: Ons team bestaat uit deskundige schoonmaakspecialisten, die uitgebreid zijn getraind en over de juiste kwalificaties beschikken.

  • Aangepaste Flexibiliteit: We passen onze diensten aan uw specifieke behoeften en tijdschema aan om maximale efficiëntie te garanderen.

  • Gegarandeerde Kwaliteitsstandaard: We handhaven een constante hoge kwaliteitsstandaard in onze schoonmaakdiensten door regelmatige controles en feedbacksessies.

  • Toegankelijke en Snelle Communicatie: Ons klantenserviceteam is uw directe aanspreekpunt voor alle vragen, met snelle en effectieve respons.

Het Verhaal van Olympus Schoonmaak: Een Verhaal van Passie en Toewijding

Olympus Schoonmaak is opgezet door twee jeugdvrienden, Mike en Weshall, met een duidelijke missie: "Schoonmaak moet van hoge kwaliteit en flexibel zijn". Deze filosofie is de kern van onze operaties in Lelystad, waar wij dagelijks streven naar het overtreffen van de verwachtingen van onze klanten.

Wij komen graag met u in contact

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw unieke schoonmaakbehoeften in Lelystad. Laat ons uw bedrijfsruimte transformeren in een stralende en productieve omgeving.

📞 Tel: 0634980564

✉️ info@olympusschoonmaak.nl

Bouwen aan een Schone en Productieve Toekomst in Lelystad

Met Olympus Schoonmaak B.V. kiest u voor een partner die niet alleen schoonmaakt, maar ook waarde toevoegt aan uw bedrijfsomgeving. Wij zijn toegewijd aan het creëren van een schonere, gezondere en meer productieve werkomgeving voor bedrijven in Lelystad.

Schoonmaak in Lelystad
Schoonmaakbedrijf uit Lelystad
bottom of page