top of page
Zoeken

Flexibele schoonmaakdiensten voor thuiswerken in Almere

Bijgewerkt op: 1 mrt. 2023

lexibele-schoonmaakdiensten-thuiswerken-almereThuiswerken is de nieuwe realiteit en heeft invloed op de schoonmaakbehoeften van kantoorpanden. Bij ons, gevestigd in Almere, bieden wij flexibele schaalbare schoonmaakcontracten aan die zijn aangepast aan deze nieuwe situatie.


Wat is de verandering?


Onze flexibele schoonmaakdiensten stellen ons in staat om schoonmaakuren aan te passen op basis van de wisselende bezettingsgraad van kantoorpanden. Zo betalen klanten alleen voor de uren die zij afnemen en kunnen wij efficiënter plannen.


Hoe werkt het in de praktijk?


Wij spreken vooraf een minimale afname van uren af en de overige uren worden in overleg met de klant ingevuld. Bijvoorbeeld, als er een schoonmaakcontract wordt afgesloten voor 3 dagen per week, 4 vaste uren en een flexibele schaal van 4 uren, dan kunnen wij maximaal 8 schoonmaakuren factureren. In overleg met de klant kunnen wij de schoonmaakdiensten aanpassen aan de bezettingsgraad van het kantoorpand.


Conclusie:


Bij ons in Almere bieden wij flexibele schoonmaakdiensten aan die zijn aangepast aan de nieuwe realiteit van thuiswerken. Onze diensten stellen klanten in staat om efficiënter te plannen en alleen te betalen voor de uren die zij afnemen. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten.


Contactgegevens:


E-mail: info@olympusschoonmaak.nl

Telefoon of WhatsApp: 0634980564

33 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page