top of page
Zoeken

Schoonmaakbedrijf Almere voor de schoonmaak van een kantoor

Bijgewerkt op: 24 mei 2021

Wij zijn Olympus Schoonmaak. Een schoonmaakbedrijf die gespecialiseerd is in de schoonmaak van kantoorruimtes in Almere. De afgelopen jaren hebben wij als schoonmaakbedrijf de nodige ervaring opgedaan in het schoonmaken van kantoorruimtes in Almere.


Werkplan op maat

Elke kantoorruimte moet op een andere manier schoongemaakt worden. Uiteraard blijft de basis wel hetzelfde: Afnemen, stofzuigen, dweilen en het sanitair. Maar de schoonmaaktijden, de communicatie over de schoonmaak en een periodieke dieptereinigingen worden vastgelegd in een helder werkplan op maat!


Het tarief van schoonmaakbedrijf Almere voor een kantoorruimte?

Voor het schoonmaken van een kantoorruimte vragen wij een vast uurtarief. Op basis van de werkzaamheden, de dienstverlening en het schoonmaakcontract wordt het uurtarief vastgesteld. De prijzen van onze schoonmaakpakketten kunt u vinden via onderstaande link:Ben u op zoek naar een betrouwbaar schoonmaakbedrijf met ruime ervaring en een vast schoonmaaktarief, dan komen wij graag met u in contact. In een vrijblijvend gesprek vertellen wij u graag meer over onze schoonmaakdiensten.
31 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page