top of page
Schoonmaakbedrijf voor kantoor Almere

Schoonmaak kantoor Almere
 

Schoonmaakbedrijf voor kantoren en bedrijfspanden in Almere

Wij maken al 11 kantoren schoon in Almere

Met 5 vaste schoonmaakmedewerkers in Almere

Dat zijn gemiddeld 65 schoonmaakuren per week in Almere

Schoonmaakbedrijf voor kantoren en bedrijfspanden in Almere

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en professioneel schoonmaakbedrijf voor kantoor Almere of een bedrijfspand in Almere? Wij van Olympus Schoonmaak B.V. helpen u graag met het realiseren van een schoon kantoor, wat bijdraagt aan een prettige werksfeer en een goede indruk op uw klanten. Wij hebben veel ervaring met het schoonmaken van bedrijfspanden in Almere.

Waarom kiezen voor Olympus Schoonmaak voor uw kantoor in Almere?

Wij zijn een kleinschalig en flexibel schoonmaakbedrijf uit Almere, gespecialiseerd in schoonmaak kantoor Almere. Onze kleinschaligheid stelt ons in staat om snel te schakelen en een flexibele dienstverlening te bieden. Schoonmaken is een vak waar wij trots op zijn! Wij werken altijd met een vast schoonmaakteam.

Voordelen van Olympus Schoonmaak voor uw kantoor of bedrijfspand in Almere

  • Duidelijke en eerlijke prijsafspraken.

  • Vakbekwaam personeel met gecertificeerde opleidingen.

  • Consistentie door inzet van vaste schoonmaakmedewerkers.

  • Voortdurende begeleiding en kwaliteitscontrole vanuit Olympus Schoonmaak.

  • Eén direct contactpersoon voor al uw vragen en opmerkingen.

Kosten schoonmaak kantoor Almere

Om u een indicatie te geven van de kosten schoonmaak kantoor Almere, hebben wij twee schoonmaakpakketten samengesteld. Het 'Excellence pakket' voor €30,- per uur en het 'Volledige ontzorging pakket' voor €30,- per uur. Uiteraard kunnen wij ook invulling geven aan specifieke wensen met betrekking tot de schoonmaak.

Plan van aanpak voor een schoon kantoor of bedrijfspand in Almere

Wanneer wij de kans krijgen om uw kantoor of bedrijfspand schoon te maken én te houden, stellen wij in overleg met u een werkplan op. In dit werkplan zijn de werkzaamheden duidelijk omschreven. Wij zorgen voor de intensieve begeleiding van ons schoonmaakpersoneel en voeren periodieke controles uit op de uitgevoerde werkzaamheden. Samen met u evalueren wij het proces.

Het belang van een schoonmaakbedrijf voor kantoor of bedrijfspand in Almere

Uit onderzoeken is gebleken dat mensen graag verblijven én werken in een schone omgeving. Dit is te realiseren door de schoonmaak op reguliere basis te laten verzorgen door een schoonmaakbedrijf voor kantoren in Almere. Een goed voorbeeld van een schoonmaakbedrijf zorgt voor navolging. Een schone omgeving wordt vaak schoon gehouden. Wanneer wij een langere periode aan de slag zijn bij een pand, merken wij bijvoorbeeld dat wij nauwelijks nog lege kopjes of glazen tegenkomen. Omdat het pand schoon is, wil men het graag schoon houden!

Offerte op maat en persoonlijk contact

Wilt u graag meer informatie over het schoonmaken van een kantoor of bedrijfspand in Almere? Wij komen graag met u in contact voor een vrijblijvend gesprek of een offerte op maat!

Meer over Olympus Schoonmaak

Lees meer over Olympus Schoonmaak, uw betrouwbare partner voor schoonmaak kantoor Almere. Ontdek hoe wij met onze expertise en flexibele dienstverlening het verschil maken in de schoonmaak van kantoren en bedrijfspanden in Almere.

Schoonmaakdiensten voor kantoren en bedrijfspanden in Almere

Schoonmaakdiensten voor kantoren en bedrijfspanden in Almere

Kies voor een professioneel en betrouwbaar schoonmaakbedrijf in Almere: Olympus Schoonmaak B.V. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en een vrijblijvende offerte.

Schoonmaak bedrijfspand Almere
Schoonmaak kantoor Almere
bottom of page