top of page
Zoeken

Schoonmaakbedrijf met landelijke dekking in Nederland!

Bijgewerkt op: 22 mrt. 2022


Als schoonmaakbedrijf zijn wij lokaal begonnen en hebben wij ons gespecialiseerd in het aanbieden van een schoonmaakservice met landelijke dekking!


De juiste service schoonmaakservice bieden in heel Nederland vraagt om een specifieke aanpak om de kwaliteit te kunnen waarborgen. Een duidelijk schoonmaakplan, de juiste verwachtingen van onze klanten inventariseren en overbrengen aan ons personeel, en een intensieve begeleiding van ons personeel. De communicatie met onze klanten moet makkelijk en snel zijn. Dit doen wij via een logboek op de schoonmaaklocatie. Daarnaast hebben onze klanten een vast aanspreekpunt waarmee gebeld, geappt en gemaild kan worden. Ook wordt er periodiek een contactmoment ingepland om de voortgang te bespreken.


Waarom kiezen voor Olympus Schoonmaak?


Bent u op zoek naar een schoonmaakpartner met een duidelijke visie over schoonmaak die voor uw locatie een plan van aanpak op maat maakt? Dan komen wij graag met u in contact!


Schoonmaken is een vak. Graag willen wij u ontzorgen en de schoonmaak van uw pand verzorgen!


· Volledige ontzorging. Wij helpen met reguliere schoonmaak, glasbewassing, vloeronderhoud en tapijtreiniging

· Transparante prijzen en schoonmaakcontracten

· Intensieve begeleiding van personeel

· Flexibel

· Een medewerkers met een vakdiploma! Schoonmaken is een vak!


Bent u benieuwd geworden hoe wij u kunnen helpen met onze schoonmaakdiensten?


Wij komen graag met u in contact! Neem contact met ons op via onderstaande link en wij nemen binnen enkele uren contact met u op!

64 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page