top of page
Schoonmaakbedrijf voor hotel

Schoonmaakbedrijf voor Hotel

Schoonmaakbedrijf voor de schoonmaak van Hotels

 

Als u een hotelkamer heeft geboekt, dan verwacht u dat het hotelkamer smetteloos schoon is. Geen haren in de wastafel, de prullenbakken moeten geleegd zijn en het bed moet opgemaakt zijn! Het schoonmaken van hotels is een specialisme!

Wij hebben ervaring met het schoonmaken van hotels en weten wat er wordt verwacht! Het hotel kan nog zo goed zijn, als de schoonmaak te wensen overlaat, zal de gast niet tevreden zijn.

Lees meer: Olympus Schoonmaak is een schoonmaakbedrijf met landelijke dekking!

 

Waarom Olympus Schoonmaak voor de schoonmaak van een hotel?

Het schoonmaken van een hotel is een specialisme! Een schone hotelkamer kan de beleving van een gast sterk beïnvloeden. Wij hebben gemerkt dat de schoonmaakstandaarden bij een hotel hoog zijn. En dat is terecht! Wij hebben daarom een duidelijk schoonmaakplan opgesteld voor de schoonmaak van een hotel! Wij zorgen dat er altijd een voorvrouw- of man aanwezig is die de kwaliteit bewaakt. Daarnaast zorgen wij dat onze collega’s een schoonmaakopleiding volgen en worden getraind op het gebied van service en gastvrijheid!

Een schoonmaakbedrijf voor de schoonmaak van een hotel, of toch eigen personeel?

 

Een schoonmaakbedrijf biedt voordelen bij een hotel met meer dat dertig kamers. Het schoonmaken van een hotel is heel anders dan het schoonmaken van een kantoor of bedrijfspand. Vraag daarom altijd kritisch naar de ervaring die het schoonmaakbedrijf heeft met het schoonmaken van hotels.

 

Een schoonmaakbedrijf inzetten voor een hotel?

 

Een hotel draait 24 uur per dag door. Het is daarom fijn dat een schoonmaakbedrijf voor continuïteit kan zorgen. Eén vast aanspreekpunt en vaste schoonmakermedewerkers bieden  voordelen. Graag willen wij een stap verder gaan! Uit ervaring weten wij dat het in een hotel draait om gastvrijheid. Daarom wordt ons personeel naast de schoonmaak, ook getraind op hospitality.

 

Mogen wij u meer vertellen over welke schoonmaakdienst wij kunnen bieden voor uw hotel?

Wij komen graag met u in contact voor een vrijblijvend gesprek of een offerte op maat.

Link: Klik hier voor een offerte op maat voor de schoonmaak van een hotel.

E-mailadres: info@olympusschoonmaak.nl

Schoonmaak Hotel
bottom of page