top of page
Schoonmaakbedrijf voor hotel

Schoonmaakbedrijf voor Hotel

Schoonmaakbedrijf voor hotel: Housekeeping voor hotel door professioneel schoonmaakbedrijf

Als u een hotelkamer boekt, verwacht u dat deze smetteloos schoon is. Geen haren in de wastafel, lege prullenbakken en een opgemaakt bed! Housekeeping voor hotel door een schoonmaakbedrijf is essentieel, aangezien het schoonmaken van hotels een specialisme vereist.

 

Bij Olympus Schoonmaak hebben wij ervaring met het schoonmaken van hotels en begrijpen we de hoge verwachtingen van gasten. Een goed hotel moet immers uitstekende schoonmaakdiensten bieden om tevreden gasten te garanderen.

 

Lees meer: Olympus Schoonmaak is een schoonmaakbedrijf met landelijke dekking!

 

Waarom kiezen voor Olympus Schoonmaak als schoonmaakbedrijf voor hotel?

Housekeeping voor hotel door een schoonmaakbedrijf zoals Olympus Schoonmaak zorgt voor een positieve beleving bij uw gasten. Onze hoge schoonmaakstandaarden zijn afgestemd op de behoeften van hotels. Ons team bestaat uit professionele schoonmakers die een uitgebreide opleiding hebben gevolgd en getraind zijn in service en gastvrijheid.

 

Een schoonmaakbedrijf voor hotel of eigen personeel?

 

Voor hotels met meer dan dertig kamers biedt het inschakelen van een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf vele voordelen. Het schoonmaken van een hotel vereist een andere aanpak dan het schoonmaken van kantoren of bedrijfspanden. Het is belangrijk om te kiezen voor een schoonmaakbedrijf met aantoonbare ervaring in de hotelsector.

Schoonmaak van hotel

Flexibele housekeeping voor hotel door schoonmaakbedrijf

Een hotel is 24 uur per dag in bedrijf, en het is cruciaal dat de housekeeping diensten hierop aansluiten. Olympus Schoonmaak zorgt voor continuïteit, met vaste aanspreekpunten en getrainde schoonmaakmedewerkers. Ons personeel wordt naast schoonmaakwerkzaamheden ook getraind in gastvrijheid, om zo de perfecte hotelervaring te bieden.

 

Wat kost housekeeping voor hotel door een schoonmaakbedrijf?

Elke schoonmaakopdracht is uniek, maar wij kunnen een goede indicatie geven van de kosten voor het schoonmaken van een hotel of hotelkamers. De gemiddelde kamerprijs bedraagt €16,- exclusief BTW. Voor deze prijs kunt u het volgende verwachten:

 

  • Schoonmaak volgens de wensen van het hotel

  • Indien nodig, specialistische reiniging (zoals glasbewassing of tapijtreiniging)

  • Inzet van vaste schoonmaakmedewerker(s) voor het hotel

  • Back-up medewerkers voor gegarandeerde schoonmaakdiensten

  • Flexibele dienstverlening op basis van het aantal kamers dat schoongemaakt moet worden

 

Op basis van het aantal hotelkamers, de gewenste dienstverlening en de grootte van de hotelkamers, kunnen wij een goede indicatie geven van de totaalprijs. Als onze totaalprijs aan uw verwachtingen voldoet, plannen wij graag een kennismakingsgesprek in om meer te vertellen over onze hotelschoonmaakdiensten.

 

Wilt u meer weten over de housekeeping diensten die wij kunnen bieden voor uw hotel?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of een offerte op maat.

 

Link: Klik hier voor een offerte op maat voor de schoonmaak van uw hotel.

 

E-mailadres: info@olympusschoonmaak.nl

 

In een notendop biedt Olympus Schoonmaak gespecialiseerde en flexibele housekeeping voor hotel door schoonmaakbedrijf. Ons ervaren en gastvrij team zorgt voor een smetteloos schone en uitnodigende omgeving, zodat uw gasten zich altijd welkom en tevreden voelen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of meer informatie over onze diensten.

bottom of page