top of page
Zoeken
  • Mike

Periodieke schoonmaak van kantoor Amsterdam?

Wat is een periodieke schoonmaak?


Onder periodieke schoonmaak verstaan wij schoonmaakwerkzaamheden die regelmatig worden gedaan en niet dagelijks. Dit zijn dus terugkomende schoonmaakwerkzaamheden. Het is noodzakelijke dat periodieke schoonmaakwerkzaamheden regelmatig worden herhaald. Een periodieke schoonmaak kan heel breed zijn. Voorbeelden hiervan zijn: Sanitair reinigen met stoommachine, plinten afnemen, deurklinken reinigen, koelkast leegmaken en reinigen, ramen lappen en stofzuigen op moeilijk bereikbare plekken.


Waarom is periodieke schoonmaak belangrijk?


Er zijn meerdere reden waarom periodieke schoonmaak van een kantoor belangrijk is. De belangrijkste reden is dat het pand hierdoor goed schoon blijft. Maar het is ook belangrijk om ruimtes goed te onderhouden. Door regelmatig periodieke schoonmaak uit te laten voeren blijven spullen langer mooi en goed.


Wanneer kun je de periodieke schoonmaak inplannen?


De periodieke schoonmaak moet meegenomen worden in het schoonmaakplan van een schoonmaakbedrijf. De frequentie van de periodieke schoonmaak kan om de week, maand, kwartaal of jaar zijn. Het schoonmaakbedrijf moet extra tijd inplannen in het vaste schoonmaakrooster.


Mogen wij u helpen met een schoonmaakplan op maat inclusief periodieke schoonmaak?


Dan komen wij graag met u in contact.


Schoonmaakbedrijf Amsterdam: https://www.olympusschoonmaak.nl/schoonmaak-kantoor-amsterdam
26 weergaven0 opmerkingen