top of page
Zoeken
  • Mike

Concurrerend tarief schoonmaakbedrijf

Bijgewerkt op: 23 jan.

Als schoonmaakbedrijf hebben wij de afgelopen jaren veel uitdagingen gehad die kostenverhogend zijn. Denk hierbij aan arbeidskrapte, inflatie, hoge energieprijzen, hoge brandstofkosten. Een jaar geleden hebben wij een plan opgesteld om te zorgen dat onze tarieven voor de schoonmaak concurrerend zijn en blijven.


Wij hebben besloten dat wij alle activiteiten die wij op kantoor moeten uitvoeren, vanaf 2023 vanuit huis gaan doen. Hierdoor hebben wij geen kosten meer voor de huur van een pand en hebben wij een besparen op energiekosten.


Een medewerker van Olympus Schoonmaak is een allround medewerker. Dus een medewerker die verantwoordelijk is voor het personeel en de rooster, werkt ook mee op de werkvloer. Dit zorgt dat wij een goed team zijn en binding houden met elkaar en Olympus Schoonmaak.


Wat is het tarief van een schoonmaakbedrijf in 2023?


Wij vinden dat een concurrerend tarief voor de reguliere schoonmaak door een professioneel schoonmaakbedrijf € 28,50 exclusief BTW moet zijn. Voor dit tarief wordt onze klant volledig ontzorgt op het gebied van schoonmaak. Wij zorgen voor een schoonmaakplan, schoonmaakspullen en een vaste medewerker en back-up medewerker uit ons vaste team. Voor een meerprijs kunnen wij de schoonmaakmiddelen ook verzorgen.


Een offerte ontvangen voor de schoonmaak van een pand? Klik hier.


Wij helpen u met de schoonmaak in heel Nederland. Olympus Schoonmaak B.V. heeft een landelijke dekking!


Wat kost een goedkoop schoonmaakbedrijf?


Goedkoop is duurkoop. Wat ons betreft zou een klant een goede schoonmaakdienst moeten afnemen tegen een concurrerend tarief. Hierdoor is de klant zeker van een schone werkomgeving en kan het schoonmaakbedrijf een gezonde marge verdienen om de juiste dienstverlening te leveren en te zorgen dat er altijd wordt schoongemaakt!


Mogen wij u meer vertellen over schoonmaakdiensten?


Olympus Schoonmaak B.V. heeft een landelijke dekking. Wij helpen u graag met de

schoonmaak van panden in Nederland.


Meer info: info@olympusschoonmaak.nl


Offerte ontvangen? : Klik op de link om naar de contactpagina te gaan.
176 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page