top of page
Zoeken

Tarief Schoonmaakbedrijf 2023: Concurrerende Prijzen Ondanks Uitdagingen

Bijgewerkt op: 17 okt. 2023

In de dynamische wereld van de schoonmaak hebben we bij Olympus Schoonmaak B.V. te maken gehad met uitdagingen zoals arbeidskrapte, inflatie, stijgende energie- en brandstofkosten. Toch hebben we strategieën gevonden om concurrerende tarieven te handhaven. Ontdek hier hoe wij kwaliteit behouden en tegelijkertijd kosten besparen.


Thuiswerken: Een Slimme Kostenbesparende Maatregel


Sinds 2023 werkt ons administratieve team volledig vanuit huis. Dit elimineert kantoorkosten, van huur tot energieverbruik, wat resulteert in directe besparingen.


Onze Allround Medewerkers: Het Hart van Olympus


Bij ons zijn medewerkers multifunctioneel, wat zorgt voor een hecht team dat zowel administratieve als schoonmaakacties verricht. Dit model stimuleert toewijding en verbetert de efficiëntie binnen ons bedrijf.


Tarieven van een Schoonmaakbedrijf in 2023


Een concurrerend tarief voor kwaliteitsschoonmaakdiensten moet rechtvaardig zijn. Met €28,50 exclusief BTW bieden we een totaalpakket: een uitgebreid schoonmaakplan, benodigde materialen, en een toegewijde medewerker. Voor een kleine extra vergoeding leveren we ook schoonmaakmiddelen.Landelijk Bereik met Lokale Expertise


Ongeacht waar u zich in Nederland bevindt, Olympus Schoonmaak B.V. heeft een landelijk bereik om u te bedienen.


Investeer in Kwaliteit, Niet Alleen in Prijs


Een lage prijs betekent niet altijd de beste waarde. Kies voor kwaliteit en zorg dat uw werkomgeving de beste zorg krijgt, terwijl wij een eerlijke prijs hanteren die onze toewijding en expertise weerspiegelt.


Neem Direct Contact Op


Geïnteresseerd in onze diensten? Of u nu in Amsterdam, Almere, Utrecht of waar dan ook in Nederland gevestigd bent, we zijn er om u te helpen.


📧 Voor meer informatie: info@olympusschoonmaak.nl


🔗 Wilt u een offerte ontvangen? Klik hier om direct naar onze contactpagina te gaan.
Tarief schoonmaakbedrijf 2023
Tarief schoonmaakbedrijf 2023

898 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

ความคิดเห็น


bottom of page