top of page
Zoeken
  • Mike

Tarief Schoonmaakbedrijf 2023: Concurrerende Prijzen Ondanks Uitdagingen

Bijgewerkt op: 16 apr.

Als schoonmaakbedrijf hebben wij de afgelopen jaren te maken gehad met diverse uitdagingen die kostenverhogend zijn, zoals arbeidskrapte, inflatie, hoge energieprijzen en brandstofkosten. Om onze tarieven voor schoonmaakdiensten concurrerend te houden, hebben we een plan opgesteld. Lees verder om te ontdekken wat het tarief van een schoonmaakbedrijf in 2023 is en hoe Olympus Schoonmaak B.V. kosten bespaart zonder in te leveren op kwaliteit.


Thuiswerken als kostenbesparende maatregel


Vanaf 2023 voeren wij alle kantoortaken vanuit huis uit. Dit bespaart ons de huur van een pand en vermindert de energiekosten.


Allround medewerkers voor een hecht team


Bij Olympus Schoonmaak zijn onze medewerkers allround; zij dragen zowel verantwoordelijkheid voor personeelszaken en roosters als voor het schoonmaakwerk. Dit bevordert teambinding en zorgt voor betrokkenheid bij Olympus Schoonmaak.


Het tarief van een schoonmaakbedrijf in 2023


Wij vinden dat een concurrerend tarief voor reguliere schoonmaak door een professioneel schoonmaakbedrijf € 28,50 exclusief BTW moet zijn. Voor dit tarief ontzorgen wij onze klanten volledig op het gebied van schoonmaak, met een schoonmaakplan, benodigde materialen en een vaste medewerker plus back-up uit ons vaste team. Tegen een meerprijs verzorgen wij ook de schoonmaakmiddelen.


Ontvang hier een offerte voor de schoonmaak van uw pand.


Landelijke dekking


Olympus Schoonmaak B.V. biedt schoonmaakdiensten aan door heel Nederland.


Wat kost een goedkoop schoonmaakbedrijf?


Goedkoop is duurkoop. Wij geloven dat klanten beter af zijn met een concurrerend tarief voor kwalitatieve schoonmaakdiensten. Zo bent u verzekerd van een schone werkomgeving en kunnen wij een gezonde marge verdienen om de juiste dienstverlening te leveren en continuïteit te garanderen.


Contact opnemen met Olympus Schoonmaak B.V.


Wilt u meer weten over onze schoonmaakdiensten? Olympus Schoonmaak B.V. staat voor u klaar om panden in heel Nederland schoon te maken.


Meer info: info@olympusschoonmaak.nl


Offerte ontvangen? Klik op de link om naar de contactpagina te gaan.
Tarief schoonmaakbedrijf 2023
Tarief schoonmaakbedrijf 2023

402 weergaven0 opmerkingen