top of page
Offerte schoonmaak Almere

Offerte schoonmaakbedrijf Almere

All in prijs!

Overdag en avond!

Vast schoonmaakteam!

Offerte aanvragen bij schoonmaakbedrijf Almere!

Olympus Schoonmaak helpt u graag aan een offerte op maat voor de schoonmaak in Almere! Wij helpen u graag met de schoonmaak van bedrijfspanden in Almere. Van kantoren, instellingen, fabrieken tot een scholen en kinderdagverblijven!

Lees meer: Tarief schoonmaakbedrijf Almere

Laat uw contactgegevens achter en ontvang binnen 24 uur een offerte voor de schoonmaak op maat!

Vul het formulier in en ontvang binnen één dag een offerte

Offerte schoonmaakbedrijf
/

Bedankt voor het bericht!

Ons adres

Grace Kellystraat 28

1325 HD, Almere

Offerte schoonmaak Almere

Contact

​Tel: 0634980564

info@olympusschoonmaak.nl

KvK 82743312

Offerte schoonmaakbedrijf Almere

Een offerte van schoonmaakbedrijf Almere!

Bij Olympus Schoonmaak ontvangt u een transparante offerte voor de schoonmaakwerkzaamheden. Olympus Schoonmaakbedrijf is een flexibel schoonmaakbedrijf uit Almere! Onze kracht is dat wij in alle branches actief zijn. Van het schoonmaken van kantoren, operatiekamers tot aan scholen. Wij bieden alle schoonmaakdiensten aan in de regio Almere!

Een transparante offerte van schoonmaakbedrijf Almere

Ons doel is om zo transparant mogelijk te zijn onze prijsbouw van de schoonmaakofferte. Als voorbeeld rekenen wij voor de reguliere schoonmaak een uurtarief van 28,50- per uur exclusief BTW en inclusief schoonmaakmiddelen. De verwachte schoonmaakuren zullen wij in overleg met onze klant bepalen. De prijs voor eventuele extra werkzaamheden zoals tapijt reinigen, bureaustoel reinigen of glasbewassing worden vooraf afgestemd. Op basis van de besproken schoonmaak werkzaamheden zullen wij een duidelijk werkplan opstellen waarin alle schoonmaakwerkzaamheden per dag geregistreerd staan.

bottom of page