Aanvraag offerte bij schoonmaakbedrijf

Offerte aanvragen schoonmaakbedrijf

Offerte aanvragen bij een schoonmaakbedrijf?

Olympus Schoonmaak helpt u graag aan een offerte op maat voor de schoonmaak in heel Nederland! Olympus Schoonmaakbedrijf heeft een landelijke dekking en verzorgt de schoonmaak in alle branches.

Lees meer: Olympus Schoonmaak is een schoonmaakbedrijf met landelijke dekking!

Laat uw contactgegevens achter en ontvang binnen 24 uur een offerte voor de schoonmaak op maat!

Vul het formulier in en ontvang binnen één dag een offerte

Offerte schoonmaakbedrijf
/

Bedankt voor het bericht!

Ons adres

Grace Kellystraat 28

1325 HD, Almere

Contact

​Tel: 0634980564

info@olympusschoonmaak.nl

KvK 82743312

Waarom een offerte voor de schoonmaak aanvragen bij Olympus Schoonmaakbedrijf?

Bij Olympus Schoonmaak ontvangt u een transparante offerte voor de schoonmaakwerkzaamheden. Olympus Schoonmaakbedrijf is een flexibel schoonmaakbedrijf uit Almere met een landelijke dekking! Onze kracht is dat wij in alle branches acties zijn. Van het schoonmaken van kantoren, operatiekamers tot aan scholen. Wij bieden alle schoonmaakdiensten aan met een landelijke dekking.

Een transparante offerte voor de schoonmaak aavragen?

Ons doel is om zo transparant mogelijk te zijn onze prijsbouw van de schoonmaakofferte. Als voorbeeld rekenen wij voor de reguliere schoonmaak een uurtarief van 28,50- per uur exclusief BTW en inclusief schoonmaakmiddelen. De verwachte schoonmaakuren zullen wij in overleg met onze klant bepalen. De prijs voor eventuele extra werkzaamheden zoals tapijt reinigen, bureaustoel reinigen of glasbewassing worden vooraf afgestemd. Op basis van de besproken schoonmaak werkzaamheden zullen wij een duidelijk werkplan opstellen waarin alle schoonmaakwerkzaamheden per dag vermeld staan.