top of page
Offerte schoonmaak Almere

Offerte schoonmaakbedrijf Almere

All in prijs!

Overdag en avond!

Vast schoonmaakteam!

Offerte aanvragen bij schoonmaakbedrijf Almere!

Bent u op zoek naar een professioneel, betrouwbaar en kwalitatief hoogstaand schoonmaakbedrijf in Almere? Olympus Schoonmaak B.V. is uw partner in schoonmaak! Met onze uitgebreide ervaring in de branche staan we klaar om u te helpen met de schoonmaak van alle soorten bedrijfspanden in Almere.

Of het nu gaat om kantoren, instellingen, fabrieken, scholen of kinderdagverblijven, wij zijn uitgerust om elke ruimte vlekkeloos te reinigen. Wij begrijpen dat elke ruimte uniek is en vereisen daarom een op maat gemaakte schoonmaakbenadering. Ons team van professionals is gespecialiseerd in het aanpakken van de unieke eisen van elk pand om een veilige, gezonde en schone omgeving te waarborgen.

Ontdek onze Tarieven: Olympus Schoonmaak biedt concurrerende tarieven voor uitstekende schoonmaakdiensten. We hebben de schoonmaakoplossingen die u nodig heeft tegen een prijs die binnen uw budget past. Lees hier meer over ons tarief voor schoonmaakdiensten in Almere.

Ontvang binnen 24 uur een offerte op maat: Uw tijd is kostbaar, en daarom hebben we het proces van het aanvragen van een offerte eenvoudig en snel gemaakt. Laat uw contactgegevens achter en u ontvangt binnen 24 uur een offerte voor onze gepersonaliseerde schoonmaakdiensten.

Met Olympus Schoonmaak B.V. heeft u een partner die niet alleen voldoet aan uw schoonmaakbehoeften, maar deze overtreft. Wij kijken uit naar de mogelijkheid om met u samen te werken en bij te dragen aan een schonere, gezondere werkomgeving. Neem vandaag nog contact met ons op voor uw offerte op maat!

Vul het formulier in en ontvang binnen één dag een offerte

/

Bedankt voor het bericht!

Ons adres

Grace Kellystraat 28

1325 HD, Almere

Offerte schoonmaak Almere

Contact

​Tel: 0634980564

info@olympusschoonmaak.nl

KvK 82743312

Offerte schoonmaakbedrijf Almere

Uw Offerte op Maat van Olympus Schoonmaak B.V. in Almere

Bij Olympus Schoonmaak B.V., gevestigd in Almere, begrijpen we dat elk schoonmaakproject uniek is. Daarom bieden we gedetailleerde, transparante offertes aan die specifiek zijn afgestemd op uw unieke schoonmaakbehoeften. Als ervaren en flexibel schoonmaakbedrijf, bieden we een uitgebreid scala aan diensten aan voor allerlei soorten panden, waaronder kantoren, operatiekamers, scholen en nog veel meer. Wij zijn uw one-stop-shop voor alle schoonmaakdiensten in de regio Almere!

Transparantie staat voorop

Transparantie is de sleutel tot onze bedrijfsvoering. Wanneer u een offerte aanvraagt bij Olympus Schoonmaak B.V., zorgen wij ervoor dat onze prijsstructuur duidelijk en begrijpelijk is. Ons standaard uurtarief voor reguliere schoonmaakdiensten is bijvoorbeeld €28,50 exclusief BTW, inclusief schoonmaakmiddelen.

Het aantal benodigde schoonmaakuren wordt in overleg met u bepaald, om zo een nauwkeurige en eerlijke prijs te kunnen bieden. Daarnaast worden de kosten voor eventuele extra werkzaamheden, zoals het reinigen van tapijten, bureaustoelen of glasbewassing, van tevoren besproken en vastgelegd in de offerte.

Gedetailleerd Werkplan

Op basis van de besproken schoonmaakwerkzaamheden stellen we een duidelijk werkplan op. In dit plan worden alle dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden gedetailleerd beschreven en geregistreerd, zodat u precies weet wat u van onze service kunt verwachten.

Vertrouw op Olympus Schoonmaak B.V. voor een grondige, professionele schoonmaakdienst die op maat is gemaakt voor uw specifieke behoeften. Neem vandaag nog contact met ons op om uw persoonlijke offerte te ontvangen!

bottom of page