top of page

Olympus Schoonmaak, een schoonmaakservice op maat

Schoonmaken is veel meer dan ‘er even een doekje doorheen halen’. Met milieu vriendelijke schoonmaakmiddelen en professionele producten maken én houden wij panden schoon in Almere. De meerwaarde die wij kunnen bieden zit in de wensen die u heeft. Wij kunnen uw pand schoonmaken op flexibele tijden. Wij verzorgen het sanitair en zullen zorgen dat de voorraad van schoonmaakproducten op peil zij. Wij zijn pas tevreden als onze klanten geen omkijken maar hebben naar de verzorging van hun pand

Een schoonmaakoplossing op maat!


Om als schoonmaakpartner écht meerwaarde te kunnen creëeren voor onze klanten streven wij erna om een totaalpakket aan te bieden. Hierbij verzorgen wij de reguliere schoonmaak en kunnen wij u periodiek helpen met glasbewassing, vloeronderhoud en de grote schoonmaak. Wij zorgen dat de voorraad van de schoonmaakproducten op peil is en helpen met de afvalverwerking.

Schoonmaken is ontzorgen.

Om een goede klantbeleving te kunnen bieden vinden wij communicatie belangrijk! Wij willen kunnen toetsen of onze dienstverlening nog aansluit bij de verwachtingen. Onze voorkeur is om regelmatig persoonlijk contact te hebben. Maar in deze digitale tijd vinden wij het ook belangrijk om altijd online bereikbaar te zijn. Daarom wordt er voor elke klant een online klantomgeving gemaakt waarin klanten 24/7 in de gelegenheid zijn om feedback te geven op onze dienstverlening.

Waarom Olympus schoonmaakbedrijf Almere?


Wij zijn een klein schoonmaakbedrijf uit Almere. Is dat erg? Nee zeker niet. Integendeel, dit kan voordelen bieden voor klanten. Omdat wij klein georganiseerd zijn, kunnen wij snel en makkelijk inspelen op behoeftes. Een pand wordt altijd schoongemaakt door een vaste medewerker uit ons team. Hierdoor weten precies wat er speelt. Maak kennis met ons team.

Onze diensten 1

Meer informatie? Neem contact op.

Wij komen graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken.

bottom of page