top of page
Zoeken

Schoonmaakbedrijf Almere voor dag schoonmaak en avondschoonmaak.

Wij hebben gemerkt dat de volgende vraag vaak wordt gesteld door onze klanten: Laten we de schoonmaakwerkzaamheden overdag uitvoeren of in de avonduren? In beide gevallen helpen wij u graag! Op basis van onze ervaringen hebben wij de voordelen van de dag schoonmaken en de avondschoonmaak voor u op een rijtje gezet.


De voordelen van dag schoonmaak in Almere?


Een groot voordeel is dat de schoonmaakmedewerker een persoonlijke band opbouwt met de medewerkers. Ook kan de schoonmaakmedewerker dagelijks toetsen of de werkzaamheden nog aansluiten bij de behoeftes. Er kan makkelijk en snel gecommuniceerd worden.


Het voordeel van avondschoonmaak in Almere.


Iedereen is het er wel over eens dat de schoonmaak belangrijk is. Maar toch kunnen medewerkers hinder ondervinden van bijvoorbeeld het geluid van een stofzuiger. In de avond kan de schoonmaakmedewerker ongestoord aan het werk. Het grootste voordeel is dat de schoonmaakmedewerker overal bij kan! De kwaliteit van de schoonmaak gaat omhoog als wij de schoonmaak in de avond uitvoeren.


Het schoonmaakbedrijf als beveiliging.


Naast schoonmaken hebben wij veel ervaring in de beveiliging. Wij kunnen de panden sluiten door een brand- en sluitronde te doen en het alarm te activeren. Voor sommige klanten mogen wij ook de alarmmeldingen opvolgen.


Tarief voor reguliere schoonmaak in Almere: https://www.olympusschoonmaak.nl/tarief-schoonmaakbedrijf-almere


Mogen wij een offerte opstellen voor de schoonmaak van uw pand? Wij komen graag met u in contact voor een vrijblijvend adviesgesprek.


E-mail: info@olympusschoonmaak.nl | bel of WhatsApp: 0634980564 |

33 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page