Tapijten reinigen in Almere

Tapijt reinigen Almere

Schoonmaakbedrijf voor het reinigen van tapijten bij bedrijven en instellingen!

Tapijt reinigen Almere, voor zakelijke klanten in Almere

Wij zijn Olympus Schoonmaak. Een schoonmaakbedrijf uit Almere. Wij helpen graag met het reinigen van tapijten in Almere. Met onze professionele schoonmaakmachines kunnen wij alle tapijten schoon krijgen. Van het tapijt in de hal tot aan een groot tapijt in een kantoorpand.

Schoonmaakbedrijf Almere, voor het reinigen van tapijten bij bedrijven en instellingen!

Wij reinigen tapijten op basis van de extractie methode. Deze natte methode is zeer effectief en diep reinigend. Bij deze methode wordt het tapijt eerst gestofzuigd. Vervolgens wordt het reinigingsmiddel over het tapijt verneveld. Daarna wordt het reinigingsmiddel met druk in het tapijt gespoten en het losgeweekte vuil wordt meteen weer opgezogen. Met deze methode wordt het tapijt intensief gereinigd.

Het voordeel van tapijtreiniging?

Bij het reinigen van het tapijt verwijderen we niet alleen de vlekken en geurtjes maar ook het stof en de bacteriën die in het tapijt genesteld zitten. Het tapijt wordt voorzien van een beschermlaag. De beschermlaag zorgt ervoor dat het tapijt langer meegaat!

Een tapijt laten reinigen door Olympus Schoonmaak.

​Als wij een tapijt mogen reinigen, dan horen wij graag wat de oppervlakte is van het tapijt en of er hardnekkige vlekken in het tapijt zitten. Om zeker te zijn dat wij het tapijt goed schoon krijgen, sturen wij vooraf een e-mail met een paar vragen over het tapijt en vragen wij u om een paar foto's te sturen. Vervolgens kunt u binnen 24 uur een offerte op maat van ons verwachten.

Klanttevredenheidsgarantie.

Voor het reinigen van een tapijt bieden wij een klanttevredenheidsgarantie. Wij brengen de kosten voor onze diensten alleen in rekening als u helemaal tevreden bent met het resultaat!

Mogen wij u meer vertellen over onze schoonmaakdiensten?

Wij komen graag met u in contact voor een vrijblijvend gesprek of een offerte op maat.

E-mail: info@olympusschoonmaak.nl | bel of WhatsApp: 0634980564 |

Lees meer over schoonmaakbedrijf Almere: Schoonmaakbedrijf Almere

Reinigen tapijten Almere